Υποστηρικτές

Πόπη Παπαναστασίου

poppie_papanastasiou

H Πόπη είναι web και graphic designer στην εταιρεία Nevma. Έχει σπουδάσει φωτογραφία στο ΤΕΙ Αθηνών, τη μακρινή εποχή όπου οι φωτογραφίες εμφανίζονταν μαγικά μπροστά σου σε ένα φύλλο από οξειδωμένο χαρτί, ενώ σχεδιάζει ιστοσελίδες και διάφορα άλλα πραγματάκια για το διαδίκτυο από το 2005. Της αρέσουν οι Beatles, το τζιζκέικ, οι πλαϊνές τσέπες στις φούστες & να φεύγει τελευταία απ’το σινεμά. Σχεδιάζει στο χέρι, στον υπολογιστή, κατασκευάζει αντικείμενα και, γενικά, δε σταματά ποτέ να δημιουργεί. Αυτό τον καιρό κάνει μαθήματα κεραμικής και γουστάρει πολύ.

Website: popie.nevma.gr

Instagram: http://instagram.com/popitsi
Twitter: https://twitter.com/popitsi
Facebook: http://facebook.com/popitsi.papanastasiou

Ρόλος: Design

Κατερίνα Πασπαλιάρη

Η Κατερίνα αγαπάει το φαγητό, τις βόλτες και τους ανθρώπους. Μιλάει πολύ και τραβάει φωτογραφίες. Κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Όχι, αλήθεια, say cheeeeese!

Website: www.katrinpi.com

Instagram:  https://www.instagram.com/katrinpi
Facebook: https://www.facebook.com/katrinpi
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/katrinpi

Ρόλος: Φωτογραφία

Κατερίνα Ταχταλή

katerina_tachtali

Η Κατερίνα είναι απόφοιτη του τμήματος κινηματογράφου της SAE Athens και ασχολείται με την φωτογραφία, το σενάριο, την σκηνοθεσία και το μοντάζ. Παράλληλα είναι φοιτήτρια στην Θεολογική Σχολή Αθηνών. Στο ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με τον εθελοντισμό, το διάβασμα, τις ξένες γλώσσες, την γυμναστική και ό, τι άλλο της κατέβει στο κεφάλι. Αγαπημένη της ασχολία είναι να παρατηρεί τους ανθρώπους. Σε ένα παράλληλο σύμπαν θα ήθελε να είναι σκύλος.

Facebook: https://www.facebook.com/katerinatachtali
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/catherine-tachtali-655297120

Ρόλος: Βίντεο

Ερυθρός Σταυρός

eri_stavros-wp-logo

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δεν χρειάζεται συστάσεις. Από το 1877 το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του ΕΕΣ έχει διαρκή παρουσία στην Ελλάδα και οι εθελοντές του βρίσκονται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο και μπορούν να κινητοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όπου χρειαστεί, στην Ελλάδα και στο κόσμο.

Στον χώρο θα υπάρχουν εθελοντές Σαμαρείτες του ΕΕΣ για την ασφάλεια των παρευρισκομένων, όπως συμβαίνει πολύ συχνά σε διάφορες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Website: www.samarites.gr

Ρόλος: Υγειονομική κάλυψη