Το Πρόγραμμα Ομιλιών του #WCAth2016

Λιγότερες από 3 εβδομάδες απέμειναν! Στις 19 του Νοέμβρη, 20 ομιλητές θα μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους γύρω από το WordPress. Σήμερα με ενθουσιασμό σας ανακοινώνουμε το πλήρες πρόγραμμα ομιλιών του WordCamp Athens 2016.

Οι αιτήσεις για ομιλίες ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Λάβαμε συνολικά 62 αιτήσεις από 11 χώρες. Εκτός από Ελλάδα, είχαμε αιτήσεις από Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Σερβία και Φινλανδία.

Καθώς θέλαμε να δώσουμε την ευκαιρία κυρίως σε άτομα από την Ελληνική κοινότητα του WordPress να βρεθούν στη σκηνή του πρώτου WordCamp Athens, θέσαμε ένα όριο περίπου 30% στις ξενόγλωσσες ομιλίες. Κατά τη διαδικασία επιλογής, προσπαθήσαμε επίσης να διατηρήσουμε μια ποικιλία θεμάτων για κάθε κατηγορία χρήστη, από τους αρχάριους μέχρι τους πιο έμπειρους.

Μεταξύ άλλων, θα ακούσουμε για ασφάλεια, απόδοση, διαχείριση server, προγραμματισμό, design, marketing, παραγωγή περιεχομένου και SEO. Δε γίνεται να τα χάσετε… θα σας δούμε όλους στις 19 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων!