Συχνές Ερωτήσεις

Που και πότε θα πραγματοποιηθεί;

Το main event, που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 19 Νοεμβρίου.

Τι ώρα πρέπει να είμαι εκεί;

Το registration θα ξεκινήσει στις 8 π.μ και θα ολοκληρωθεί στις 9 π.μ, οπότε και θα ξεκινήσει επίσημα το συνέδριο. Είναι σημαντικό να έχετε άμεσα διαθέσιμο -σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή- το αποδεικτικό αγοράς του εισιτηρίου σας, το οποίο βρίσκεται στο email που σας απεστάλη ακριβώς μετά την ολοκλήρωση της αγοράς.

Τι περιέχει;

Θα αποτελείται από 2 παράλληλα sessions ομιλιών.  Το πρώτο θα διεξαχθεί στο χώρο του Μηχανουργείου, ενώ το δεύτερο στην Αποθήκη Δ9, που βρίσκεται σε απόσταση 40 μέτρων από το μηχανουργείο.

Τι ομιλίες θα γίνουν;

Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα με πλήρη χρονοδιαγράμματα και θέματα ομιλιών, για τις οποίες όμως μπορείτε να ενημερώνεστε και εδώ.

Εκτός απο ομιλίες, τι άλλο θα έχει;

Μαζί με το καρτελάκι σας, θα λάβετε και μερικά αναμνηστικά. Είναι πολλά, χρήσιμα και όμορφα. Φυσικά, στα διαλείμματα μεταξύ των ομιλιών θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε το καθιερωμένο networking αλλά και να απολαύσετε το φαγητό. Παράλληλα θα μπορείτε να βρείτε και υπηρεσίες γύρω από το WordPress, στα τραπέζια των χορηγών μας, που θα βρίσκονται στον χώρο του Μηχανουργείου σε όλη τη διάρκεια του event.

Τι θα γίνει τη δεύτερη ημέρα το συνεδρίου;

Η δεύτερη ημέρα του συνεδρίου περιλαμβάνει το Contributor Day, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ. Θα διεξαχθεί στον χώρο του Found.ation, που βρίσκεται σε απόσταση 5 λεπτών από την Τεχνόπολη. Επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος λόγω της έκτασης του χώρου, θα ανοίξει μία φόρμα εγγραφών στις 31 Οκτωβρίου. Με δεδομένη την υψηλή ζήτηση και τον περιορισμένο χώρο, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.