Και η ΕΡΤ (Ναι!) – Χρυσός χορηγός του WordCamp Athens 2016

Είναι η ΕΡΤ και όλοι την ξέρουμε. Έχουμε μεγαλώσει με τα προγράμματά της, την έχουμε αγαπήσει. Τώρα είναι δίπλα μας, ένας χρυσός χορηγός, ένας χορηγός της καρδιάς μας στο WordCamp Athens 2016.

ert-sidebar Η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ Α.Ε.) είναι δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας και εποπτεύεται από τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Παρέχει υπηρεσίες τηλεόρασης, ραδιοφώνου και διαδικτύου σε εθνικό, τοπικό και διεθνές επίπεδο, μέσα από πέντε τηλεοπτικούς σταθμούς (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3 και ΕΡΤ HD σε πανελλαδική εμβέλεια, καθώς και δορυφορικά την Ert world, για τον απόδημο Ελληνισμό) και 27 ραδιοφωνικούς σταθμούς, εκ των οποίων πέντε στην Αθήνα (Πρώτο Πρόγραμμα, Δεύτερο Πρόγραμμα, Τρίτο Πρόγραμμα, ΕΡΑσπορ, KOSMOS) , δύο στη Θεσσαλονίκη (9,58fm και 102fm), 19 στην Περιφέρεια (Β. Αιγαίο, Βόλος, Ζάκυνθος, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Λάρισα, Ορεστιάδα, Πάτρα, Πύργος, Ν. Αιγαίο, Σέρρες, Τρίπολη, Φλώρινα, Χανιά) και η Φωνή της Ελλάδας στα βραχέα σε όλο τον κόσμο.
Η ΕΡΤ ως δημόσια εταιρεία παρέχει ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου και υπηρεσίες που συμβάλλουν στην ενημέρωση, την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία των Ελλήνων σε όλο τον κόσμο. Παράγει προγράμματα ποιότητας και κύρους, τα οποία παρέχουν αμερόληπτη και σφαιρική ενημέρωση, διασφαλίζοντας την ελευθερία του λόγου και προάγοντας την ελληνική ιστορία, τη γλώσσα, τον ελληνικό και διεθνή πολιτισμό.
Με το βλέμμα στραμμένο στις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις, η ΕΡΤ μέσω της Γενικής Διεύθυνσης Νέων Μέσων, αναδιανέμει σχεδόν το σύνολο του πολυμεσικού περιεχομένου, που παράγεται μέσα από την πληθώρα των μέσων που διαθέτει στο διαδίκτυο.
Ταυτόχρονα ισχυροποιεί την παρουσία της μέσα από τους πολλούς διαδικτυακούς τόπους (sites) που διαθέτει, την παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα (Social Media), τις εφαρμογές (smart apps), τις υπηρεσίες διασυνδεδεμένων και υβριδικών τηλεοράσεων (Smart TV and HbbTV services) και τα διαδικτυακά κανάλια (ad-Hoc Web Channels).

Κι ο δικός της ιστότοπος είναι WordPress, επομένως πως θα μπορούσε να μην είναι δίπλα μας και να μας στηρίζει;
Η ΕΡΤ είναι κοντά μας στην προβολή του συνεδρίου και όχι μόνο και την ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και τους δίαυλους επικοινωνίας που μας άνοιξε.