Εθελοντές

Γιάννης Καστορίνης

kastorinis

Ενεργό μέλος στο WordPress Greek Community και ιδρυτής της MOCA Web Design, εταιρίας δημιουργίας ιστοσελίδων με την χρήση του WordPress. Το Web Design είναι η αγάπη μου και αναζητώ συνεχώς νέους, μοναδικούς τρόπους στον σχεδιασμό ιστοσελίδων. Είμαι εθελοντής του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, με πάθος στο ναυτοπροσκοπισμό, κάνω πολλή ιστιοπλοϊα με δεκάκωπα λατίνια ή Lightning, όσο προλαβαίνω windsurf και χαίρομαι να γνωρίζω νέους ανθρώπους. Με ιδιαίτερη χαρά είμαι στην ομάδα εθελοντών για την διοργάνωση του Athens WordCamp.

Μπορείτε να με βρείτε στο LinkedIn, στο Facebook, αλλά και στο Twitter.

Ελένη Ηλιάκη

iliakiΟνομάζομαι Ηλιάκη Ελένη και είμαι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής της Πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Οι τελευταίες μου εργασίες ήταν στην Δ/νση Πολυμέσων της ΕΡΤ και στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας όπου ασχολήθηκα με την ανάπτυξη ιστοσελίδων σε open-source CMS όπως το WordPress και το Joomla καθώς και με την ψηφιοποίηση οπτικοακουστικού υλικού.

Εφραιμία – Ελένη Αθανασοπούλου

My name is Efraimia – Helen Athanasopoulou (Fraimy), I am a young student. My goal is to study industrial management & technology. I attend classes in ALFA Private Schools, they offered me a scholarship because of my activity in the field of young entrepreneurship. I am not an ordinary student, I get good grades but I am also very active. I always participate in student competitions.

I love making ideas happen. I focus on my goals & making strategy.

I am the CEO & Owner of The Torchbearer. The Torchbearer is an Arts/Humanities Website dedicated to artists, it’s an opportunity for me to see the world from a different angle.

Κατερίνα Παπαθανασίου

katerina-papathanasiouΓεννημένη στη Θεσσαλονίκη, η Κατερίνα Παπαθανασίου αν και σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, της αρεσει να μαθαίνει όσο το δυνατόν περισσότερα και διαφορετικά πράγματα. Κάπως έτσι κατέληξε να δοκιμάζει τις δυνάμεις της σε  μουσειακά εκπαιδευτικά προγράμματα, αρχειακή έρευνα, φτάνοντας και στον κόσμο του WordPress. Ισχυρίζεται ότι είναι υποψήφια διδάκτορας, αλλά παραμένει αθεράπευτα ερωτευμένη με τον εθελοντισμό.

Μάριος Μπεκατώρος

mariosΕίμαι προγραμματιστής με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για Ελεύθερο λογισμικό και λογισμικό Ανοικτού κώδικα. Έχω δημιουργήσει plugin για το WordPress και προσπαθώ να βοηθώ στη κοινότητα του.

 

Χάρης Αναστασιάδης

charis Ο Χάρης γεννήθηκε το 1974 στην Κατερίνη και από μικρός είχε πάθος με τις ηλεκτρονικές συσκευές (αυτές με τα κουμπάκια, τα γνωστά calculator, άλλωστε μόνο αυτά υπήρχαν τότε). Όταν μεγάλωσε, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και το 1998 άνοιξε το δικό του κομπιουτεράδικο. Το 2004 απορροφήθηκε από μια μεγαλύτερη εταιρία πληροφορικής και κατέληξε να συμμετέχει σε ομάδες έργων πληροφορικής πανελλαδικής εμβέλειας και να υλοποιεί πολύπλοκα projects. Ταυτόχρονα, βοηθούσε στην ανάπτυξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων με επιτυχία ως σύμβουλος πληροφορικής για έργα ενταγμένα στα ΕΣΠΑ.

Όταν ένιωσε την κρίση, αποσύρθηκε από το πεδίο μάχης της πληροφορικής και αφιέρωσε από το 2013 το χρόνο του μαθαίνοντας Wordpress και Social Marketing. Οι πωλήσεις και η ανάπτυξη μιας επιχείρησης είναι το αγαπημένο του σπορ. Τώρα βοηθάει επιχειρήσεις να ανοίξουν τα φτερά τους μέσω web.

Αθανάσιος Αγραφιώτης

agrafiotis
Είμαι ο Θανάσης 27 ετών απο την Κοζάνη, Freelancer web desiger/developer. Πτυχιούχος της επιστήμης Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Θεσσαλίας. Μου αρέσει να δημιουργώ μοντέρνες και διαδραστικές ιστοσελίδες που προσαρμόζονται σε κάθε οθόνη και είναι φιλικές προς τον χρήστη. Πάθος μου είναι να διερευνώ συνεχώς νέες τεχνολογίες και να επεκτείνω τους ορίζοντές μου.

Ζωή Τσάπου

zoi_tsapou_picture

Η Ζωή Τσάπου είναι απόφοιτη του τμήματος Τεχνολογίας Πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών του ΤΕΙ Καλαμάτας. Τώρα είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Καποδιστριακο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει πάθος με τις ιστοσελίδες και τις τεχνολογίες του web. Ασχολείται σταδιακά με το WordPress από το 2010 και σήμερα υποστηρίζει εθελοντικά το WordCamp.

Anastasia Slabchenko

anastasiaΟνομάζομαι Anastasia Slabchenko και είμαι υποψήφια διδάκτορας στο PhD πρόγραμμα της ΑΣΟΕΕ. Στο παρελθόν αποφοίτησα από το MSc τμήμα Οικονομικής Επιστήμης της ΑΣΟΕΕ και από το Οικονομικό τμήμα του ΝΟΠΕ επίσης γνωστό ως το Οικονομικό της Νομικής. Στην ομάδα εθελοντών του WordPress με οδήγησε πρωτίστως η αγάπη μου για τον εθελοντισμό και την ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Όπως επίσης ένα μεγάλο ενδιαφέρον για την κοινότητα του WordPress και τις δράσεις της.

Στεργίου Βάνα

stergiouΟνομάζομαι Στεργίου Βάνα, οι σπουδές μου σχετίζονται με το περιβάλλον και στη συνέχεια στράφηκα στον τομέα της πληροφορικής. Μου αρέσει να ανακαλύπτω συνεχώς νέες δυνατότητες διεύρυνσης των γνώσεων μου και ειδικότερα να παρακολουθώ τις εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας. Είμαι πολύ χαρούμενη που συμβάλλω στη διεξαγωγή του 1ου WordCamp Athens που θα φέρει το ευρύ κοινό σε επαφή με ένα τόσο χρήσιμο εργαλείο.

Niko Tore

toreΕίμαι ο Νίκος, 26 ετών, από τη Θεσσαλονίκη. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στη γραφιστική και το 3D animation πριν δύο χρόνια και από τότε ασχολούμαι με διάφορους τομείς όπως το Web Designing που μου τραβάει το ενδιαφέρον και κερδίζει έδαφος καθημερινά. Στόχος μου μία σωστή τεχνικά και όμορφη αισθητικά δημιουργία και η προσωπική βελτίωση. Οραματίζομαι ένα όμορφο και λειτουργικό Web.

Δημήτρης Ζαχαράκης

Σπούδασε Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ στη Λάρισα. Μπήκε στο χώρο του web από μικρός και τα τελευταία 2 χρόνια αγαπάει κάθε μέρα και περισσότερο το WordPress.

 
 

Αντώνης Γιαλλελής

giallelisAntonis Giallelis is a web developer and web designer at Jokersattractions, an entertainment and leisure company that builds online games. Antonis has been programming since 2011. He graduated with honors from University of South Wales in Information Security. He loves learning new things and meet new people!!That’s not giving you a lot of detail, is it? So read more here.

Τορός Κοτσασιάν

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά με τον κόσμο του ίντερνετ. Πρώτη επαφή με το WordPress ήταν στην σχολή (Εμπορίας και Διαφήμισης) και από τότε μέχρι σήμερα έχει γίνει «απαραίτητο εργαλείο» του Digital Marketing.

 
 

Αλέξης Σταματόπουλος

Αν και οικονομολόγος-λογιστής-φοροτεχνικός, παρά τη διαρκή ενασχόλησή μου με τους αριθμούς, τους νόμους και τα Προεδρικά Διατάγματα που διαρκώς αλλάζουν, ένα σημαντικό μέρος από τον καθημερινό μου χρόνο τον αφιερώνω στη μεγάλη μου αγάπη, που δεν είναι άλλη από την Πληροφορική και, πιο συγκεκριμένα, από το web design. Έχοντας εργαστεί σε πολλούς φορείς τού Δημοσίου και του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, και ως καθηγητής Πληροφορικής σε μεγάλους και γνωστούς φορείς τού Ιδιωτικού Τομέα, προετοιμάζοντας τους υποψηφίους για την απόκτηση των αναγνωρισμένων από τον ΑΣΕΠ πιστοποιητικών Πληροφορικής και όχι μόνο, η κατασκευή ιστοσελίδων με τη βοήθεια των CMS με γοήτευσε και με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Έχοντας, λοιπόν, στη διάθεσή μου αρκετές πλατφόρμες για τον σκοπό αυτόν, πολύ γρήγορα συνειδητοποίησα ότι το WordPress αποτελεί «μονόδρομο» για την επίτευξη και τη σίγουρη επιτυχία τού εν λόγω εγχειρήματος. Πλέον, ασχολούμαι συστηματικά με το web design και χρησιμοποιώ αποκλειστικά την πλατφόρμα τού WordPress, που συνιστά για μένα ένα αναντικατάστατο εργαλείο με εγγυημένα αποτελέσματα. Συν τοις άλλοις, είμαι πολύ περήφανος που ανήκω στην οικογένεια τής ελληνικής κοινότητας τού WordPress –στη dream team τού WordPress, όπως μου αρέσει να την αποκαλώ– και, ομολογουμένως, είμαι ενθουσιασμένος που μου δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχω ενεργά, ως εθελοντής, στη διοργάνωση και διεξαγωγή τού WordCamp Athens 2016, που για πρώτη φορά φέτος λαμβάνει χώρα στην Αθήνα.